Swicco

Sveriges musikblogg!

Musik
Musik

Min musikblogg!

Varmt välkomna till min blogg. På denna sida kommer ni kunna ta del av allt vad kommer till musik. Musik är ett brett ämne och så kommer även denna blogg bli. Hoppas att jag kan inspirera er till att finna nya musikstilar och kanske lära er ett och annat instrument.

Om mig

Stefan heter jag och bor i Sveriges största stad, Stockholm. I Stockholm finns det gott om möjligheter till att ägna sig åt musik, detta då det finns närhet till flera musikstudios och musikaffärer. Idag är det dock mycket som sker elektroniskt att det är lättåtkomligt från världens alla hörn.

Mitt intresse för musik har funnits med mig sedan barnsben. Med två föräldrar som spelar olika instrument så kom det till mig naturligt. Idag tycker jag det är spännande med den musiken som görs i datorerna, som kan mixas och skapas på moderna sätt.

Om bloggen

Varför skapar jag en blogg om detta intresse?

Då jag lägger ner mycket tid på musiken så ska det bli kul att få dela med mig av detta. På denna blogg kommer jag att lägga upp musiken som jag skapar, då jag även tycker om att skriva låttexter så kan delar av dessa också komma upp.

Genom bloggen hoppas jag att jag kommer möta likasinnade. Tillsammans kan vi dela med oss av våra kunskaper och fortsätta skapa tillsammans. Det är då jag trivs som bäst, när jag tillsammans med andra kan skapa musik och att dela med sig av olika tankar och idéer.

Varmt välkomna ännu en gång!